Mar i Cel

mar i cel facebookAquest proper 11 d’octubre Moiatravel t’ofereix anar a veure un dels clàssics d’Angel Guimerà, Mar i Cel. L’amor entre una donzella cristiana i un corsari musulmà ja ha captivat a milers d’espectadors arreu de Catalunya.  Durant aquest any el Teatre Victòria de Barcelona torna a obrir les seves portes oferint-nos de nou aquesta gran obra realitzada per la companya Dagoll Dagom.

Aquesta història de pirates i cristians tancats dins d’un vaixell perdut enmig del mar, és una perfecta metàfora del món, els habitants del qual seguim entestats en fer-nos la guerra, odiar-nos i destruir-nos amb un urc que fa temps que s’hauria d’haver eliminat. Un amor impossible degut a la pertinença de cada un dels dos enamorats a uns mons històricament irreconciliables, enfrontats pel passat, per la religió i per la impossibilitat de bastir un futur conjunt.

Com ja hem mencionat abans, l’obra serà  el diumenge 11 d’octubre. A les 16:30 un autocar sortirà des de Moià i ens portarà al Teatre Victòria a Barcelona. Un cop allà podrem entrar al teatre, seure i gaudir de l’espectacle. A l’acabar, el mateix autocar ens tornarà a portar cap a Moià. A més a més, el preu inclourà un piscolabis a la mitja part! Tot per només 55€! No t’ho pots perdre!

Per a més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres

Moltes gràcies i a gaudir de l’espectacle!

Web: http://www.moiatravel.com/
Facebook: www.facebook.com/MoiaTravel
Telèfon: 931123257
Mòbil: 616438733
Oficina: Carrer Comerç, 3, Moià, Barcelona

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s